Van binnen naar buiten

Hier ben ik dan met mijn jongste ‘baby’, mijn website! Als ervaren moeder van vier prachtige kinderen zou je toch denken dat het eenvoudig is, voor mij is het een intense en intensieve reis geweest en misschien wel de zwaarste bevalling ever!

De weg die ik heb afgelegd van mijn leven leven zoals ik dacht dat het ‘hoorde’, startte ergens rond 2000 met een cursus reiki. Deze workshop opende in mij een dieper weten van de gevoeligheid en de heldere intuïtie die er altijd al was in mij, ik had er nauwelijks bewustzijn op. Van daaruit heb ik in de afgelopen 20 jaar diverse opleidingen, trainingen en workshops gevolgd die mijn gereedschapskist hebben verrijkt met mooie en waardevolle technieken.

Meer dan dat is het een ervaringsreis geweest waarin ik me bewust ben geworden van diep gewortelde overtuigingen en hardnekkige, donkere gedachten van ‘niet goed genoeg zijn’. Steeds terugkerende patronen van vluchten, van weerstand en mezelf klein houden. Twee stappen vooruit en meteen weer eentje terug…. Er zijn heel wat momenten geweest waarin ik overtuigd was dat het mij nooit zou lukken, zo gewend en gehecht leek ik aan mijn donkere binnenwereld.

Toen ik afgelopen jaar een kort coaching-traject volgde, begon een en ander samen te vallen. Ik heb een baan opgezegd die me totaal niet vervulde en werd me bewust van het feit dat de essentie van mijn reis gaat over Thuiskomen. Thuis in mijn unieke levenspad, in mijn sterke, prachtige lichaam en in mijn essentie!

Het is vandaag 11.01.2020, een jaar dat voor mij heel krachtig voelt en vol potentie. Vandaag is een mooie dag om naar buiten te treden en mezelf te presenteren met mijn gift aan de wereld. Hier ben ik, klaar om vanuit mijn ervaring en levenswijsheid naar buiten te treden. Graag ontmoet ik jou daar!

Ireen